7 gode vaner

Få 7 gode vaner og skab effektivitet og balance i din hverdag!

Kurset er for dig, der ønsker at bryde med dine vaner, lære at skære ind til benet og tage ansvar for egne handlinger. Med kurset “7 gode vaner” får du redskaber, der sætter dig i stand til at være proaktiv, lyttende og fokuseret med kommunikation som hovedingrediens.

Kurset tager udgangspunkt i Stephen Coveys bog om de 7 gode vaner, og hvordan disse vaner bliver en integreret del af din hverdag. Det er et to dags kursus, hvor der er indlagt et interval mellem første og anden kursus dag, så du har mulighed for at afprøve udvalgte vaner i din hverdag inden kursus dag 2. Med kurset vil du få indblik i fordelen ved at begynde med slutningen, mulighed for skabe synergi i din hverdag og forstå begrebet ”slibe saven”.

Du vil få mulighed for at udforske dine styrker og svagheder samtidig med, at du lærer at begrave vaner og principper, som holder dig tilbage fra at opnå dine mål. Du vil i stedet lære at  fokusere på opbygningen af din personlige livskraft og skabe balance mellem arbejds- og privatlivet.

På kurset  "7 gode vaner" vil du lære:

  • at integrere de 7 gode vaner i din hverdag
  • at handle proaktivt
  • at prioritere og sætte realistiske mål
  • at skifte gamle vaner ud med nye
  • at skabe balance i dit arbejdsliv og styrke din arbejdsglæde

Kontakt os for at høre mere om, hvordan det kan skabe værdi for dig at ændre vanerne i en travl hverdag