Om os

Hvem er Movator?

Movator er sammensat af ordet "movere" og "elevator"

Movere:

Vi flytter mennesker derhen, hvor de skaber større værdi, hvad enten det er fysisk eller mentalt. Vi er energifyldte konsulenter, som er passionerede omkring at omsætte teori til praksis. Når vi ser mennesker udvikle sig i en bedre retning, så motiveres vi af at give os 110% og glæder os på deres vegne over deres succes!

Elevator:

I en virksomhed er det vigtigt at tage elevatoren op til øverste etage, for at skabe overblik og navigere efter nutidige og fremtidige behov. Det er også rigtigt vigtigt at køre ned i kælderen og sikre sig, at fundamentet for virksomheden er solidt og vedligeholdt. Derfor udvikler vi virksomheder, så de husker at bevæge sig op og ned i elevatoren og får besøgt alle etager.

Vores tilgang til opgaven

Vi går praktisk til værks og analyserer de udfordringer der er og sammen lægger vi en plan for det videre forløb. Vi bruger både de teoretiske modeller og værktøjer og samtidigt laver vi øvelser og sætter udvikling i gang i praksis.

Arent Michael Jensen

Arent har mere end 20 års erfaring med at udvikle mennesker og virksomheder. Hans tilgang er meget praksisorienteret og han motiveres af at andre lykkedes. Han er eminent til at få individer til at vokse og udnytte deres potentiale. Dette gælder også når han udvikler teams og styrker samarbejdet i det. Arent har mange års praktisk erfaring med ledelse og kan derfor på levende vis sætte sig ind i det daglige udfordringer en leder er udsat for. Arent bliver tit brugt til ledersparring, hvor han på en nærværende måde får både udfordret og støttet den enkelte leder. Som underviser er han utrolig god formidler og formår at bygge bro mellem teori og praksis.

Henrik Huus

Henrik holder meget af at udvikle ledere, teams og organisationer og har flere års erfaring med at hjælpe både offentlige og private virksomheder. Han er uddannet NLP coach og har en AU i ledelse. Henrik er certificeret i People Test System som bruges til lederudvikling, rekruttering og teamudvikling.

Henrik holder foredrag om emner som optager ham indenfor personlig udvikling, kommunikation, kreativitet og innovation. Foredragene er ofte med en aktiv medvirken fra deltagerne. Han ynder at aktivere folk og få dem til at afprøve hans pointer i praksis.

Udover at holde foredrag elsker han at undervise og bruges som ekstern underviser  på forskellige uddannelsesinstitutioner, hvor han blandt andet underviser i HR, ledelse, international markedsføring, projektledelse og it-sikkerhed.

Henrik fokuserer altid på at skabe et læringsrum som er nærværende, levende og praksisnært, og med et gran af humor. Han bruger ofte eksempler fra hans egen hverdag og drager de erfaringer ind i undervisningen.