Om os

Hvad betyder Movator

Movator er sammensat af ordet "movere" og "elevator"

Movere:

Vi flytter mennesker derhen, hvor de skaber større værdi, hvad enten det er fysisk eller mentalt. Vi er energifyldte konsulenter, som er passionerede omkring at omsætte teori til praksis. Når vi ser mennesker udvikle sig i en bedre retning, så motiveres vi af at give os 110% og glæder os på deres vegne over deres succes!

Elevator:

I en virksomhed er det vigtigt at tage elevatoren op til øverste etage for at skabe overblik og navigere efter nutidige og fremtidige behov. Det er også rigtigt vigtigt at køre ned i kælderen og sikre sig, at fundamentet for virksomheden er solidt og vedligeholdt. Derfor udvikler vi virksomheder, så de husker at bevæge sig op og ned i elevatoren og får besøgt alle etager.

Vores tilgang til opgaven

Vi går praktisk til værks og analyserer de udfordringer, der er, og sammen lægger vi en plan for det videre forløb. Vi bruger både teoretiske modeller og værktøjer samtidig med, at vi laver øvelser og sætter udvikling i gang i praksis.

Arent Michael Jensen

Jeg har mere end 20 års erfaring med at udvikle mennesker og virksomheder. Min tilgang er meget praksisorienteret, og jeg motiveres af at andre lykkedes. Jeg er optaget af at få individer til at vokse og udnytte deres potentiale. Dette gælder også, når jeg udvikler teams og styrker samarbejdet i det. Jeg har mange års praktisk erfaring med ledelse og kan derfor på levende vis sætte mig ind i de daglige udfordringer, man som leder er udsat for. Jeg bliver tit brugt til ledersparring, hvor jeg med vægt på nærværelse får både udfordret og støttet den enkelte leder. Som underviser er jeg klar og tydelig i min formidling, og jeg  fokuserer på at bygge bro mellem teori og praksis.

Henrik Huus

Jeg motiveres af at udvikle ledere, teams og organisationer og har flere års erfaring med at hjælpe både offentlige og private virksomheder. Jeg er uddannet NLP coach og har en AU i ledelse. Jeg er certificeret i People Test System som bruges til lederudvikling, rekruttering og teamudvikling.

Jeg holder foredrag om emner som optager mig indenfor personlig udvikling, kommunikation, kreativitet og innovation. Foredragene er ofte med en aktiv medvirken fra deltagerne. Jeg ynder at aktivere folk og få dem til at afprøve mine pointer i praksis.

Udover at holde foredrag elsker jeg at undervise og bruges som ekstern underviser  på forskellige uddannelsesinstitutioner, hvor jeg blandt andet underviser i HR, ledelse, international markedsføring, projektledelse og it-sikkerhed.

Jeg fokuserer altid på at skabe et læringsrum, som er nærværende, levende og praksisnært, og med et gran af humor. Jeg bruger ofte eksempler fra min egen hverdag og drager de erfaringer ind i undervisningen.