Iværksætter

Gør dine drømme til virkelighed

Du er allerede godt på vej! – du har vist interesse for at være iværksætter, og du har sikkert også en spændende ide. Danmark er kåret til et af de bedste lande i verden at starte en virksomhed op i, blandt andet fordi der er en del, der rådgiver iværksættere. Vi sidder i forskellige iværksætter- fora og deler ud af vores erfaringer og viden.

Rådgivning i praksis

Når vi rådgiver sætter vi altid fokus på, hvad du gør og ikke kun din ide eller din udfordring. Når du er proaktiv, vil du opleve, at din drøm kommer tættere på. Vi ved, hvad vi snakker om, for vi er selv iværksættere. Vi har været mange ting igennem og kender de forskellige bump, der er på vejen til at opnå drømmen. Det går op og ned ligesom en rutchebane – men det er hele turen værd.

 

Første skridt på din vej

Vi har rådgivet mange nystartede og igangværende iværksættere og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig til at gøre dine drømme til virkelighed.
Du kan altid kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller blot få et godt råd. Du er også meget velkommen til at kigge forbi til en snak.
Tag det første skridt og book en gratis session her

👇🏻

ANDRES OPLEVELSE

“Henrik var min underviser på projekt globale vækstkompetencer (GVK) og har under og efter givet mig coaching. Jeg oplevede Henrik som en meget kompetent, erfaren og inddragende underviser. Og de to coaching sessions med ham har givet mig rigtig meget selvindsigt og nogle greb til at se tingene fra en anden synsvinkel”.

Lene Rechnagel, Bispesekretær – Fyns Stift