Styrk jeres samarbejde

Fundamentet for vækst er samarbejde

Et godt samarbejde er afgørende for vores udvikling både personligt, fagligt og som virksomhed.
Hvis I er friske på at bevæge jer uden for rammerne af jeres vante måde at arbejde sammen på, så har vi idéerne til teambuildingsøvelser, hvor teamets relationer og aktiv læring er i fokus.
Vores teambuildingsøvelser er alle praksisnære og kan tilpasses jeres specifikke behov, alt efter om I blot ønsker at booste jeres team med en enkelt dag i teambuildingens ånd, eller om I ønsker en mere dybdegående udvikling af jeres teams samarbejde og performance.

Vores tilgang til teambuilding er baseret på aktiv og eksperimenterende læring, hvor alle parter af teamet er involveret.

Under teambuildingsøvelserne lægger vi vægt på  

  • at alle er aktive medspillere
  • at der skabes en fælles mission
  • at alle har mulighed for at bevæge sig både fysisk og mentalt
  • at der er mulighed for individuel og teambaseret coaching
  • at der løbende er rum til individuel og fælles refleksion  


Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan booste jeres team - se også vores virtuelle teambuilding

 

Teambuilding

Vælg mellem vores forskellige teambuilding aktiviteter. Vi har både aktiviteter, som kan udføres indendørs, og aktiviteter der kan udføres udendørs. Vi skræddersyr aktiviteterne til jeres behov, og ud fra hvor mange deltagere I er. Alle vores teambuildingsaktiviteter er med professionel instruktør

VR Teambuilding

Virtuel teambuilding - Tættere kommer du ikke på virkeligheden!
Oplev hvordan I  i en virtuel verden får sat jeres samarbejde på prøve, og oplev suset når I sammen skal desarmere en bombe eller bygge et unikt køretøj, der rammer nåleøjet.