Virtual Reality

Team VR

Pakken er for jer, som søger et teambuilding arrangement udover det sædvanlige. Prøv VR teambuilding og oplev en ny måde at udføre teambuilding på.

Sund VR

Sundhed, trivsel, sygdom og arbejdsglæde er alle forenet. Med denne pakke vil i få et inspirerende oplæg om hvordan i positivt kan arbejde med sundhed på arbejdspladsen. Yderligere vil i prøve en masse sjove spil i VR hvor der er fokus på bevægelse, sjov og leg. 

Udbytte af Team VR
Teamsamarbejde
100%
Læring
100%
Underholdning
80%
Udbytte af Sund VR
Teamsamarbejde
40%
Læring
100%
Underholdning
60%
Fokus Team VR

Virtual reality og teambuilding er en perfelt kombination! Med VR har vi mulighed for at arbejde med  kommunikation, feedback, samarbejde, logisk tænkning osv på en ny og innovativ måde. Efter et forløb med os vil i opleve en fornyet energi på kontoret. Vores team pakker inddrager både brugeren af VR samt personerne udenom - Alle er vigtige!

Fokus Sund VR

Pakken Sund har fokus på sundhed i organisationen. Sundhed handler ikke kun om fysisk velvære, men i lige så høj grad om det mentale (Arbejdsglæde, trivsel, stress etc.). Med denne pakke vil I få indsigt i betydningen af en sund arbejdsplads og hvilken betydning det har for jer. Derudover bliver i præsenteret for forskellige spil i VR som kan kobles til en sund arbejdsdag med fokus på fysisk aktivitet og bevægelse.

Hos dig?

Virtual Reality er nemt at transportere og det kan opsættes alle steder. Såfremt det ønskes kommer vi til jer og sørger for alt. Opsætningen tager ca. 30-45 minutter og vi skal bruge et lokale på min. 3 x 3 m til opstilling af udstyr.
 

Hos os?

Foretrækker i hellere en tur ud af huset er det ej et problem. Vi har lokalerne og udstyret og venter kun på jeres besøg. Vi holder til i Odense C. Arrangementer der afholdes hos os kan kombineres med mad og drikkelse. Kontakt os og hør hvordan vi kan levere jeres næste event.