Virtual Reality

Team VR

Red dit team fra at eksplodere!
Under dit team ligger en tikkende bombe og venter på at sprænge dig, din kollega eller hele teamet i luften. Kun effektivt samarbejde, god kommunikation og tillid kan redde jeres team.

Sund VR

Skab plads til bevægelse og nå i mål!
Lær at spille endnu bedre sammen ved at ramme de rette bevægelser og skabe en fælles rytme, der holder bolden i luften og sætter jeres konkurrenter ud af spillet

Udbytte af Team VR
Teamsamarbejde
100%
Læring
100%
Underholdning
80%
Udbytte af Sund VR
Arbejdsglæde
100%
Læring
80%
Bevægelse
100%
Fokus Team VR

Virtual reality og teambuilding er en perfekt kombination!
Med vores VR-Teambuildingspakker får I mulighed for at arbejde med  kommunikation, feedback, samarbejde og logisk tænkning på en ny og innovativ måde.
Med aktiviteten "Stop the bomb" holder du din kollegas liv i hænderne - og spørgsmålet er, om jeres team kan leve op til udfordringen og nå at forhindre, at bomben eksploderer, og din kollega bliver sendt til himmels. Aktiviteten kræver tydelig og effektiv to-vejskommunikation samt evnen til at holde hovedet koldt under press. Uden et godt og tillidsfuld teamwork klarer I det ikke. Alle vores teampakker inddrager nemlig både brugeren af VR samt personerne udenom - Alle er vigtige!
Virtual Reality teambuildingsøvelser er oplagte aktiviteter, hvis I søger en anderledes sjov og nervepirrende måde at booste jeres samarbejde som team på, og vi garanterer både underholdning og læring.

Fokus Sund VR

Kroppen er skabt til at bevæge sig, og hvis vi bruger den rigtigt, øger vi samtidig vores chancer for at skabe bedre resultater.
Sundhed, trivsel, sygdom og arbejdsglæde er alle forenet. Med vores Virtual Reality-pakker vil I opleve nye måder at bevæge sig og udfordrer hinanden på.
Pakken VR Sund har fokus på sundhed i organisationen. Sundhed handler ikke kun om fysisk velvære, men i lige så høj grad om det mentale. I vil I få et inspirerende oplæg om, hvordan I positivt kan arbejde med sundhed på arbejdspladsen og prøve en masse underholdende Virtual Reality-spil, der alle har fokus på bevægelse, sjov og leg. Derudover vil vi komme med forslag til, hvordan både spil og bevægelse kan blive en integreret del af jeres hverdag på arbejdspladsen, og hvilken forskel det kan gøre for jer.

Hos dig?

Virtual Reality er nemt at transportere, og det kan opsættes alle steder. Såfremt det ønskes kommer vi til jer og sørger for alt. Opsætningen tager ca. 30-45 minutter, og vi skal bruge et lokale på min. 3 x 3 m til opstilling af udstyr.

Hos os?

Foretrækker I hellere en tur ud af huset er det ej et problem. Vi har lokalerne og udstyret og venter kun på jeres besøg. Vi holder til i Odense C. Arrangementer, der afholdes hos os, kan kombineres med mad og drikkelse. Kontakt os og hør hvordan vi kan levere jeres næste event.